onsdag 21. januar 2009

Bloggere er fremtidens vinnere!

Blogging har større betydning enn du tror. Mange blogger har oppnådd besøkstall som før bare var dedikert veletablerte nettsider. På verdensbasis opprettes det tusenvis av nye blogger hver dag, og kineserne har bare så vidt begynt. Antallet blogger vil stige drastisk de neste årene. De som står bak har nemlig skjønt det, muligens... les mer

Relaterte innlegg:5 kommentarer:

Anonym,  21. januar 2009 kl. 11:05  

Kjempeflott innlegg, du har gode poeng:)

vh Geir

Vero 22. januar 2009 kl. 17:18  

Du har en del gode poenger her. Men jeg er ikke enig i at alle burde opprette en blogg. Det er tross alt nokk av folk som rettt å slett ikke har noe å tilføre allmennheten.

Jeg skrev nettopp et lite inlegg om dette på bloggen min, som begrunner dette.

dine Vibber 22. januar 2009 kl. 17:30  

Jeg leste innlegget på bloggen din, og du har helt rett. Det kan fort bli hysteri. Det ser ut til at det finnes noe jeg vil kalle "bloggepress". Og når folk føler seg presset, då får vi innlegg med dårlig kvalitet.

Når det er sagt, så mener jeg fortsatt at alle som er ute etter en bra karriere bør opprette en blogg. På den måten blir en kjent med "mekanismen" bak blogging, hvordan internett fungerer generelt og en blir kjent med triksene for å arbeide seg oppover. At en er prestentert på internett på en aller måte, vil bli obligatorisk. Det er jeg helt sikker på.

Vero 28. januar 2009 kl. 18:05  

hmm ja meget mulig det, at det i framtiden blir "obligatorisk", vertfall for alle som er aktive i yrkeslivet, å ha en slags "presentasjon" av seg selv liggende på nettet.

Legg inn en kommentar

Kommentarer er stengt. Gå til www.dinevibber.no hvis du har noe på hjertet:-)

Siste innlegg fra dinevibber.no

Kjøp en ny bok i dag!

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP